Gröna fingrar

Tre växter, en cykeltur och plugg

Även om väderappen oftast visar moln hela dagarna, tränger solen sig igenom och lyser upp allt. Den ena avokadokärnan har växt till ett träd och palettbladsticklingarna jag planterat älskar sin plats i fönstret. Daniel köpte en "japansk kottepalm" för att fira min företagsuppstart och den är en så härlig kontrast till alla andra växter vi har hemma.

I helgen bytte vi däck på bilen hos Daniels föräldrar, sen cyklade jag milen hem till Borås för att få hem min röda kärlek på två hjul. Det var kanske inte det snällaste jag gjort mot min ovana cykelrumpa som nu värker. Det gör det till en smärtsam glädje att trampa från lägenheten till mammas kontor där jag har ynnesten att få sitta och plugga. När jag är borta hela dagarna är det helt underbart att komma hem till lägenheten igen; det är så fint att känna uppskattning mot vårt hem. Om jag pluggar hemifrån jämt tröttnar jag så himla mycket på allt och vill flytta därifrån.

Idag börjar det mastiga arbetet med ett spåna på problemformulering/syfte/frågeställningar till en uppgift i den här kursen men som även är kopplad till webbplatsprojektet vi ska göra.

Vad ska ni hitta på i veckan?

English

Our plants loving the sunshine that pushes through all the clouds. I'm in love with my avocado plant that has grown from the stone now. This weekend I cykled 10km from Daniel's parents' place back to ours, just to get my bike home. It wasn't the kindest thing to do to my buttocks. Right now I'm at mum's office where they so kindly let me sit and study. I am starting with a big assignment that has to do with our last project at uni for the year.

Are you doing anything fun this week?