Allt examensfirande och två jobbkontrakt

Tiden går så så så snabbt nu och jag visste att det skulle vara så, men var nog ändå inte helt förberedd! Den 31 maj opponerade vi på våra uppsatser, sen var det dags att fira.

Time is flying by so so so quickly and I knew it would, but I wasn't completely prepared! May 31st we had our thesis oppositions, then it was time to celebrate.

  Selma, Lovisa, Lilla, Tea, Malin, Jennifer, Martina, Anette & jag

Selma, Lovisa, Lilla, Tea, Malin, Jennifer, Martina, Anette & jag

Gänget ovan gick till Viskan och tog ett glas bubbel i väntan på att Vinci skulle öppna för kvällen. Vi fick ett perfekt bord på uteserveringen och njöt sen av svingod mat och dryck, pratade framtidsplaner och kände hur alla jäkla spänningar släppte. De senaste månaderna har jag haft bubbel på kylning för det har ständigt funnits något att fira, därför bjöd jag hem gänget till picknick-häng, bubbel och och myggbett på gräset utanför lägenheten. Så jäkla tacksam för att jag fick fira slutet med dessa brudar!

This amazing group went to Viskan for a glass of bubbly, waiting for Vinci to open. We got a perfect table outside and then enjoyed great food and drinks, talked about the future and felt how all of our worries disappeared. The past few months I've had bottles of bubbly in the fridge because there's been something to celebrate all the time. So, I invited the gang home for drinks, picknick-chill and mosquito bites on the grass outside my flat. I'm so thankful for having celebrated the end with these girls!

Dagen därpå var det "avslutningsceremoni" på högskolan men vi kan skippa det eftersom fakulteten bara pratade om bibliotekarierna ändå. På söndagen hade jag bjudit in släkten på min och Daniels sida till Åsundsholm för lunch och mer fir. Hade det fantastiskt trevligt, mamma höll ett vackert tal och jag blev väldigt bortskämd av mina fina nära och kära <3

The day after it was our "graduation ceremony" at uni, but we can skip that because the faculty only talked about the librarians anyway. However, I'd invited the fam (mine and Daniel's) to Åsundsholm for a graduation lunch on the Sunday instead. We had such a lovely time with great food, mum held a speech and I was so spoiled by my loved ones. 

IMG_9563.jpg
IMG_9558.jpg
IMG_9598.jpg

För en vecka sedan hade jag, Nana, Malin och Elin bjudit in våra vänner till examensfest i Ulricehamn. Vi var återigen bortskämda med guldväder och omringades av underbara personer. Vi hade styrt upp käk med hjälp av våra föräldrar och dekorerat hela stället, det var nämligen färgtema. Åt, körde quiz, dansade och kollade på när det kördes beerpong utomhus. Detta är en av mina topp tre fester i livet, tjoho!

A week ago, Nana, Malin, Elin and I had invited our friends to Ulricehamn to celebrate our graduation. We were spoiled with golden weather and surrounded by fabulous people. We'd prepared food with our parents, decorated the whole place after our colour theme. Then we ate, held a quiz, danced and played beer pong outside. Easily one of my top three parties in my life, woop!

Om ni tror att festandet tar slut vid examen har ni feeeel, hehe. I onsdags var jag på sommarfest med jobbet på vackra Uddetorps Säteri i Borgstena. Har bara sett det på bild och det levde upp till alla förväntningar. Jag arbetar som originalare på Gina Tricots huvudkontor i sommar; jag täcker glappet mellan en kollega som slutade vid min examen och den som börjar i höst. Perfekt ju! Och vilket jäkla gäng jag får jobba med, har så himla kul och lär mig hur mycket som helst.

If you think the partying stopped at graduation, you're wrooooong, hehe. On Wednesday I was at a summer party with work at Uddetorps Säteri in Borgstena. I'd only seen pictures before, but it lived up to my expectations. I'm working as a original production artist at Gina Tricot's head office this summer; I'm covering the gap between a colleague who finished when I graduated and the new one who's starting this autumn. Perfect, right? And what an incredible group I get to work with, I have so much fun and am learning so much.

Men vi kör en till god nyhet va? Innan jag började på Gina sökte jag en tjänst som originalare/webbproducent och skrev i veckan på för det jobbet. Jag börjar på Götessons i Ulricehamn efter min, mamma och syrrans USA-resa och är SÅ JÄVLA GLAD! Allt hårt arbete avlönade sig och jag ~rider på vågen~ så länge jag kan nu, så att säga. 

Let's tell another piece of great news, hey? Before I started at Gina, I applied for a position as original production artist/webb producer and this week I signed the contract! I start at Götessons in Ulricehamn the week after mum, Chey and I come home from America - I'M SO FRICKIN' HAPPY! All the hard work has paid of and I'm ~riding the wave~ as long as I can, so to say.

Så, vad händer med bloggen? Den kommer att finnas kvar men uppdateras när det finns tid och lust. Jag har sällan ork att redigera bilder nuförtiden, men det har ju alltid gått i perioder. Ambitionen är att alltid posta fredagslistan eftersom det är min favoritdel av hela denna plats. Ett nytt kapitel börjar nu och även om jag arbetat tidigare är detta annorlunda; det är inte längre skift, det är starten på min karriär och jag vill ge allt. Ett sista tack till er som läst och peppat under hela min kandidat, uppskattar det stödet något otroligt! <3

So, what will happen to the blog? It'll remain here but will be updated when there's time and want for it. I rarely have the energy to edit photos nowadays, but that's always been a rollercoaster. My ambition is to always post the Friday list, as it's my favourite thing about this place. A new chapter starts now and although I've worked before, this is different; it's no longer shift work and it's the start of my career - I want to give my all. A last thank you to you who have read this blog and enouraged me during my bachelor, I appreciate the support so much! <3