En kostymnisse med twist

coat - mum's old one
shirt - Mango
trousers - second hand
shoes - Topshop

Bloggen är inne på ett redigt outfit-spår det senaste. Är trött på att visa samma gamla vinklar av mitt köksbord och vardagsrum. Kläder är kul däremot! Det tycker jag i alla fall. För några veckor sedan var det fortfarande halvkalt i övergången från vintervår till sommarvår och jag klädde mig ovanligt o-färgglatt, men i favoritplagg. Nu har grönskan exploderat utomhus, det får ni se på andra bilder jag tog igår. Nu cyklar jag till skolan!

The blog is in a real outfit period lately. I'm so tired of photographing the same angles of my kitchen table and living room. Clothes, on the other hand, are fun! In my opinion, anyway. A few weeks ago, nature was transitioning between winter-spring and summer-spring and I dressed unusually colourless, but in favourite pieces. The greenery has now exploded outside, but I'll show you that another time in pictures I took yesterday. Time to bike to uni!