Jag fyllde år! och resten av helgens bravader

Igår fyllde jag 27 år!!!! Blev väckt av Daniel som trallade på ja må hon leva och serverade glass med sugrör i, bär och kaffe. Vi mötte sen upp Julia och Micke på Scandic för hotellfrukost. Åt länge, pratade länge, åt mer och tog sen en sväng på stan. Blev bortskämd med presenter av dem och sen vinkade vi hejdå och solade på balkongen ett par timmar. Vid 14.15 var det dags för bio; vi såg Avengers: Infinity War och båda älskade den och garvade åt typiska hollywood-klichéer. Avslutade hela dagen med många timmar på balkongen med plockmat och sen ett gäng avsnitt Westworld i soffan. Var helt slut och så glad! PS solen lyste hela dagen som varje år den 5 maj. 

Idag har vi solat/ätit lunch/fikat vid en sjö, tränat en sväng och ska nu bort till Kajsa och Karl-Axel som bjudit in till pizza och rödpang. Vilken jävla helg! Tjohej, det var alles!