Long time, no update

Saker faller på plats, det är därför det är så tyst här. Jag korrläser klasskamraters uppsatser i solstolen, träffar vänners nyfödda bebisar, gör arbetsprover, har picknick med andra goda vänner, går på intervju hos ett företag och får sommarjobb hos ett annat. En lördag paddlar jag och Daniel i sex timmar, en annan skriver jag till mina irländska vänner och hejar på att deras vidriga abortlag röstats ner. Maj fortsätter vara helt magisk; vi går in i fjärde veckan med sol och över 20 grader. Det är extremt gott att leva. När jag skriver detta sitter jag på balkongen och nyser av pollen som kittlar mig i näsan, det ekar i hela området.

Things are falling into place, that's why it's so quiet here. I'm reading through class mates' thesises in a sun chair, meeting friends' newborns, doing work tests, having picknicks with other great friends, going to an interview with one company and getting a summer job with another. One Saturday I'm out paddling with Daniel for six hours, another I'm cheering on my Irish friends and the fact that their horrible abortion law has been voted down. May carries on being magical; we're heading into our fourth week with sun and over 20 degree. It's good to be alive. I'm writing this on the balcony, sneezing with pollen tickling my nose and it echoes all around the street.

IMG_8983.jpg

Idag och alla andra dagar är din, mamma. Tack för allt du gör för mig och Cheyenne <3 för två år sedan bytte du karriär och liv, nu ser vi så mycket fram emot nästa kapitel i huset du längtat efter. Du förtjänar allt. Glad mors dag!

Today and all other days is yours, mum. Thanks for everything you do for me and Cheyenne <3 two years ago you changed your career, now we're excited for your next chapter in the house you are longing for. You deserve it all. Happy mothers day!