Det är en bra tid nu

Det är en bra tid nu. Morgonkaffe, ögondroppar mot pollen, ett kokat ägg, en grapefrukthalva, knäckebröd med extra allt, en hare som sitter i grönskan och syns som en siluett i morgonsolen. Jag packar väskan med dator, vattenflaska och forskningsboken. Matlådorna har varit mer av ett undantag än norm denna termin. Ploppar ner väskan i cykelkorgen och susar nedför gatorna på mitt röda loppisfynd. Det är inte ens lite kallt i shorts. Det är en bra tid nu.

It's a good time now. Morning coffee, eye drops against pollen, a boiled egg, half a grapefruit, crisp bread with extra everything, a hare sitting in the greenery, silhouetted against the morning sun. I pack my bag with my laptop, water bottle and research book. Lunch boxes have been more of an exception than a norm this semester. I pop the bag in the cycle basket and swish down the streets on my red flea market bargain. I'm not even a little bit cold in shorts. It's a good time now.

IMG_9114.jpg