En helt vanlig måndag med solfaktorn

Vaknade imorse och var så in i bänken trött i kroppen. Gjorde alla grejer i knäpp ordning, men när jag gick utanför dörren var det som att dagen föll på plats. Vita sneakers på sopade gator, tunn jacka, sol som värmde ansiktet. Till skolan hade jag med mig överblivna vietnamesiska vårrullar och knaperstekt tofu till lunch, fick en hel del gjort i arbetsväg och gick sen hem och direkt till gymet. Efter duschen kunde jag till och med avnjuta min omelett och kaffe på balkongen medan jag lyssnade på ljudbok och övergick till nagelmåleri för att stanna i solen. En helt vanlig måndag, men en fin en.

I veckan ska jag på lanseringsfest för Erikshjälpens e-handel där jag volontärarbetar (skriver självklart ut när webbplatsen går live!), information-/hjälpmöte med Skatteverket så att jag kan deklarera för min firma och sova hos Jenny i Göteborg lördag till söndag. Hur är det ens andra veckan i april redan? 

I woke this morning and my body was so damn tired. I did everything in the wrong order, but when I walked outside it was like everything fell in place. White sneakers on gravel-free streets, thin coat, sun on my face. For lunch, I brought leftover Vietnamese springrolls and crispy tofu and then did quite a lot of work before heading to the gym. I even got to enjoy my omelette and coffee with an audio book on the balcony, in the sun. A normal Monday, but a nice one.

This week I'm attending a launching party for Erikshjälpen's web shop where I volunteer (I'll tell you when the website goes live!), an information meeting with the tax office so I can send my papers in for my business, and have a sleepover at Jenny's in Gothenburg Saturday to Sunday. How is it even the second week of April already?