Prickigt och randigt med tassles

IMG_6857.jpg

Exakt såhär är jag klädd i skrivande stund, även om bilden togs igår. Jag och Anette svängde förbi Erikshjälpen på väg hem från skolan och jag hittade dessa prickiga byxor. Älskar prickigt och varit extra besatt  efter jag såg Julias fantastiska kostym. Brukar alltid prova nya plagg med resten av min garderob och fota outfits jag kan plocka fram en regnig dag. Idag är det just en sådan ogenomträngligt grå och småregnig dag, förhoppningsvis är det bara en transportdag mellan vinter och vår. Dagens planer involverar att ge feedback på min handledningsgrupps uppsatser, gå till kuratorn, ha ett möte med karriärservicen på högskolan och söka ett jobb. Det vegetariska alternativet på skolans lunchmeny är "Pankopanerad halloumi med sötpotatispommes & sötstark chilisås.", så det blir nog inte en pjåkig dag alls!

This is exactly what I'm wearing right now, even though the photo was taken yesterday. Anette and I swung by Erikshjälpen on the way home from uni and I found these polkadot pants. I love the pattern and I have been extra obsessed after seeing Julias fantastic suit. I usually try on my new purchases with the rest of my wardrobe and photograph outfits and save them for rainy days. Today is exactly one of those impenetrably grey and rainy days, hopefully just transporting us between winter and spring. Today's plans involve giving feedback to my tutor groups' thesises, an appointment with my therapist, a meeting with the career advisor at uni and applying for a job. The vegetarian alternative on the uni lunch meny is "Panko breaded halloumi with sweet potato fries and sweet and sour chili sauce", so this day is going to turn out pretty great!