Favoritkjol, väskkap och små veckoplaner

Skirt, handbags and jacket - second hand
T-shirt - New Look
Shoes - Adidas

Solen var här för ett par veckor sedan, så jag tog på mig min favoritkjol och mötte upp Kajsa för att äta glass. Pressbyrån har (haft?) halva priset på all glass, så vi köpte där och satte oss på en bänk i solen. När vi fick sällskap av barnfamilj promenerade vi vidare till Myrorna där jag fann den svarta väskdrömmen. Har sett den här modellen från Céline florera på Instagram och eftersom den prislappen är helt absurd blev jag överlycklig att hitta en liknande modell för strax över hundralappen.

Vaknar upp idag och är fortsatt energilös. Vet inte riktigt vad det är med kroppen, men min gissning är att den saknar träning som kontrast till allt stillasittande jag gör i skolan. Det är 23 dagar kvar till deadline för uppsatsen och jag försöker hitta en gömd motivationsdepå någonstans. Imorgon är det i alla fall röd dag, och även om jag inte är helt ledig så är den preliminära planen att födelsedagsfika hos Krista och sen gå på fotbollsmatch i Vegby. Det ni!

The sun was here a few weeks ago, so I put on my favourite skirt and met Kajsa for ice cream. Pressbyrån (kind of like 7Eleven) has (had?) half price on their ice cream, so we bought some there and sat on a bench in the sun. When a random childrens family joined us, we walked over to the secondhand shop Myrorna. I found this black bag dream which reminds me of this model from Céline that has been all over my Instagram. 

Today I woke up lacking energy again. I'm not sure what's up with my body, but I'm guessing it's missing working out in contrast to all of the sitting I'm doing at uni. 23 days left until our deadline and I'm trying to find a hidden motivationd depot. Tomorrow is what we call a red day, or bank holiday. Even though I'm not completely study free, the plan is to eat birthday fika at Krista's and watch a football game in Vegby. Woop!