Fredag, sol och familj

I fredags ringde den här soldyrkaren på hemma hos mig. Mami! 

On Friday, this sun-lover rang my doorbell. Mum!

IMG_8961.jpg

Och min syster! 

And my sister!

IMG_8958.jpg

Chey sms:ade mig för ett tag sen och sa "vi borde planera middag för att fira allt mamma åstadkommit". Sagt och gjort, jag roddade ingredienser till dumplings och lade en flaska bubbel på kylning, hon hämtade mamma på jobbet och solen hängde upp sig på himlen på full värme. 

Chey text me a while ago saying: "we should plan dinner and celebrate all of mum's accomplishments". Said and done, I sorted the ingredients for dumplings and popped a bottle of bubbly in the fridge, she picked mum up from work and the sun placed itself in the sky on full heat.

Jag vet ingen i min omgivning som behövt kämpa sig igenom fler och större motgångar än min mamma. Det är därför den största grejen att hon köpt hus och flyttar i sommar! Ännu en grej är att vi tre ska åka på semester till Fort Lauderdale, Florida i sommar. För er som inte vet är mammas pappas sida kines-jamaican-arawak indianer (detta påbrå syns inte på mig lol) och är bosatta dels i FL, men också på Jamaica, i Kanada och i Kina. I sommar ska vi bo med en av mammas fastrar i två veckor, är SÅ tacksam och pepp att det inte är klokt. Längtar efter kombinationen: mat, sol och vintage-shopping.

I know no one in my surroundings that has had to fight so many and big battles than my mum. That's why it's the biggest thing that she's bought a house and moves this summer! Another thing is that us three are going on holiday to Fort Lauderdale, Florida this summer. To you who don't know, my mum's dad's side are Chinese-Jamaican-Arawak indian (that you can't see in me, lol) and live in FL, but also in Jamaica, Canada and China. This summer we're staying with one of mum's aunts for two weeks and I'm so grateful and excited. I can't wait for the combo: food, sun and vintage shopping.