En helg med brudar, mat och veckans uppsatsplan

Min helg var frickin' fab. I fredags promenerade jag till Sofie i tidig kvällssol och hängde fram till midnatt. Vi drack gott, käkade gott och pratade såklart om alla ämnen i världen. Det är en ynnest att få ensamtid med vänner i ett stort tjejgäng som vi har, en hinner fokusera så mycket mer på vad den andra har att säga då. Dagen därpå tog jag bussen till Jenny i Göteborg, lämnade väskan hos henne och tog oss in till stan. Vädret var fortsatt magiskt, så vi åt bao buns i solen, drack kaffe på Kafé Magasinet och avslutade kalaset hemma hos henne med käk och dryck. Morgonen därpå åt vi brakfrukost innan jag åkte hem. Behövde exakt detta som ett break i min uppsats.

Idag påbörjade jag och Anette vår datainsamling för uppsatsen och det fortsätter hela veckan. Har varit extremt trött hela dagen, på ett sätt där det kändes som all information pyste ur öronen för att ingenting mer fick plats. Totaldäckade på sängen i trettio minuter när jag kom hem, åt en quesadilla och nu känns det som jag fått en helt ny dag. Ska ta tag i matlådor till veckan, lyssna lite på Harry Potter och måla naglarna. Balans i livet, osv!