Påskafton med mexikanska ribs

På påskafton hade vi bestämt middagsplaner med Julia och Micke. Vi styrde mat, de köpte alkohol, smidigt! Daniel kom på den grymma idén att flytta in köksbordet till vardagsrummet för mer plats och extra njut av eftermiddagssolen. Han ansvarade även för huvudmålet som inte fastnade på bild, men bestod av mexikanska ribs á la Jonas Crambys recept. De är så JÄVLA goda. När en är vuxen får en bestämma meny själv, så vi struntade i tema och körde räkröra med gravad lax på smördeg till förrätt. Till ribsen åt vi nachos, guacamole, pico de gallo, koriander, lime och majskolvar, en maxad mexikansk påsk. Vi satt kvar resten av kvällen och spelade Skipbo och introducerade även Munchkin för dem. Slut på helgrym påsk!

On Easter Saturday we'd made dinner plans with Julia and Mikael. We made the food, they bought the booz, easy! Daniel came up with the genius idea to move the kitchen table into the living room for more room and extra enjoyment of the afternoon sun through the windows. He was also responsible for the main course, Mexican ribs after Jonas Cramby's recipe. SO tasty. When you're an adult, you get to choose the menu, so we said goodbye to themes and had shrimp and salmon creme fraiché topping on puff pastry for starters. With the main course we ate nachos, guacamole, pico de gallo, coriander, lime and corn on the cob - a maxed out Mexican Easter. The rest of the evening was spent playing Skipbo and introducing Munchkin to them. End of an amazing Easter!