Vecka 9 genom mobilen

IMG_6441.jpg

Förra veckan var jag hos kuratorn och hade ett så himla bra samtal. Var på extremt bra humör och kunde liksom grotta ner mig i komplicerade saker utan att vara ledsen. Så bra att en kan vara i vilken dagsform som helst! Hade på mig min favoritblus med småblommigt print och volanger som jag fått av Kajsa.

Fick tips av kuratorn om den här boken, hon trodde att jag skulle gilla den så nu är jag på jakt. Får nog sticka in på ett gäng secondhands pga är en gammal bok. Någon som läst?

En kväll blev det hamburgare hemma. Hade dock för få burgarbröd så jag åt med korvbröd, blev hur bra som helst! Dressing, sweet chilisås, gurka, mangold, rödlök, burgare med ost, bacon, guacamole och jalapeño. NAM.

Anette var här och pluggade på fredagen. Jag styrde falafellunch (färdiga, glutenfria från Anamma) med hummus, vitlökssås, persilja, kål, spenat, lök och gurka. Smällde av vad gott det var.

IMG_6477.jpg

I lördags gick jag på stan, men innan jag kom till centrum fyndade jag en korgväska och en scarf till Kajsas födelsedagspresent på Erikshjälpen. Kände därefter starkt ha-begär efter färgglada kläder i alla möjliga utformningar, men köpte inget. Däremot åt jag och Sofie lunch på Tugg och drack sen kaffe hos mig. Kände mig fin i basker men förbannade hur elektriskt håret är varje sekund en är utomhus nu.

Igår var familjen ute på galej och åt dubbelvåffla med kaffe på Nyfiket i Vegby. Syrran var där och var så jäkla söt i lugg och gårdagens läppstift. Älskar henne.

På eftermiddagen slängde Daniel och jag i oss korv och mos innan jag promenerade bort till Kajsa som fyllt år dagen innan. Blev bjuden på lyxfika pga Kajsa är bagare & konditor, sen hängde vi mest och pratade livet, som vi alltid gör.