Ut till skogen

Det är något frigörande med att lämna allt digital i lägenheten, klä på sig varmt och gå ut i skogen. Passade på att ta mig ut i kylan nu på morgonen när jag ändå är student och har flexibla dagar. Jag sover oroligt nu, vet inte om orsaken är att jag skriver personliga brev till sent på kvällarna och mina tankar är ett virrvarr eller om jag bara inte kan slappna av. Kunde i alla fall inte fokusera på akademisk text om navigationssystem, så knastrande snö under skorna och att vara omgiven av grön skog kändes som en bra kontrast.

Jag ska ta mig en dusch, äta en tidig lunch och sen skriva om några delar till vårt tidigare forsknings-avsnitt i uppsatsen. Vill ta det piano i helgen för att sedan köra på när måndag kommer igen. På lördag kväll ska vi hänga med Julia och Micke och på söndag ska Daniels bror och fru som fyllt och fyller år firas. Det blir en fin påsk, tror jag. Imorgon är det freeeedag och då kommer fredagslistan!

There's something freeing about leaving everything digital at home, wrapping up and going to the forest. I'm making the most of being a student and having flexible days, taking a walk in the cold this morning. I'm not sleeping very well at the moment, maybe because of tenseness, or because I'm writing cover letters late at night, making my brain go into overdrive. Focusing on academic writing about navigation systems this morning wasn't going to work, so crispy snow beneath my shoes and being surrounded by green forest felt like a good contrast.

A shower and an early lunch awaits, then I'm planning on writing a few hundred words on our literature review for our thesis. I want to be able to chill this weekend and then go hard on Monday again. On Saturday we're hanging out with Julia and Mikael and Sunday will be spent with Daniel's fam, celebrating his brother and his wife's birthdays. Sounds like Easter will turn at good! Also, tomorrow is Friday which means the Friday list!