Måndag!

IMG_6719.JPG

Måndag! Sömnbrist! Nya secondhand-Levis! Plusgrader!

Kom hem från en underbar helg i Malmö igår kväll. Var så himla fint att dricka en kopp te i soffan med Daniel, prata om vad vi gjort på varsitt håll de senaste dagarna och sen sova så jäkla gott. Har några få bilder att bjuda på från helgen men det var skönt att inte tänka på content till bloggen och mest umgås. Älskar kameran jag har men det hade varit underbart med en mindre som inte är ett projekt att bära runt på.

Det är påskvecka men i torsdags gick startskottet för C-uppsatsen, så idag ska jag och Anette prata igenom vad som komma skall och förbereda oss inför våra sista två månaders intensiva skrivande. Det är ofattbart att tre år har rusat förbi, något jag säger till varenda människa jag träffar. Längtar till examen och sommaren, samtidigt stressar jag över jobb. Vill bara säkra något i tid, ni vet. Men som allt annat så faller det väl på plats.

Hörs i veckan!