Länkkärlek, del 3

★ Underbara Emma Sundh uppmanar sina läsare att skicka in vegorecept som hon publicerar så att vi lyckliga kan ta del av dem med. Detta recept på zucchinibiffar är himmelriket, är inne på min tredje omgång här hemma.

★ Initiativet Bredda Bilden som startats för att just bredda bilden av vilka som arbetar med teknikyrken och ge kvinnor utrymme i marknadsföring. Coolaste @emiliavicenta har fotat allt.

★ Joanna Goddard på Cup of Jo skriver om när hon och en stylist-vän gjorde om hennes systers hem efter bortgången av systerns make. Så känslosamt och vackert på en gång.

★ Allt Agnes på Cashew Kitchen publicerar på sin matblogg låter himmelskt gott. Senast igår delade hon detta recept på Bibimbap med Pulled oats.

★ Två konton att följa på Instagram: @TNKVRT och @blackvogue_se. Här finns möjligheten att - helt utan ansträngning - lära sig om ämnen som rasism, privilegier, inkludering, vithetsnormen och andra jätteviktiga och intressanta ämnen. Det enda du behöver göra är att följa, läsa ett inlägg eller story då och då och få nya perspektiv.