Krupit upp ur PMS-slukhålet igen

  From my first time in Bray, Ireland

From my first time in Bray, Ireland

HEJ! Jag försvann ner i det berömda PMS-slukhålet utan att jag kunde komma på vad det var förrän efter några dagar. Blir lika förundrad varje gång jag får uppenbarelsen om att det är det som fuckar upp allt jag tänker. Imorse när jag vaknade kändes det som jag passerat genom dimman och det orubbliga, obehagliga filtret var borta. Har sedan förra måndagen ätit köttbullar och mos hos Eric och Tilda, hängt hos svärföräldrarna och ätit tacos, klippt Daniel, sovit en natt hos mamma och syrran efter vi klämt varsin pizza och sett på filmen Ladybird, överraskat Therese med en babyshower, varit på bröllopsplaneringsmiddag, hittat sommarens finaste väska för en tia på loppis, blivit kramad av Daniel och också utfört underverk i skolan med Anette.

På torsdag är det kursintro för C-uppsatsen och fredag morgon rullar tåget ner till Malmö. Jag ska få bo hos Lovisa, känns så fint efter vår grymma dag ihop när hon var i Dublin i december. Har önskat att få prova på berömd Malmö-falafel och gå i secondhandbutiker. På söndag ska jag träffa Christin på lunch, något som är verkligen är på tiden. Förhoppningsvis Ellen en dag med, om hon blir frisk från mardrömsinfluensan!

Ni kan få ett låttips också när jag ändå håller på: How Bizarre med OMC.