Vad jag har för mig i veckan och slutet i sikte

Halva mars är snart gjord och nu råder det plusgrader i Borås. Vattnet forsar ner för gatan och alla hundbajskorvar kommer fram i tö, som varje år. Väderappen utlovar sol imorgon, det hade ju varit fantastiskt för sinnet! Den här veckan är fullproppad med skoj grejer utanför allt plugg, som igår när jag var i fotbollshallen i Ulricehamn och fotade TVFC Dam. Längtade tillbaka till träningar med ett gott gäng brudar, men vill inte låsa mig till träning och match flera dagar i veckan. Imorgon ska jag till kuratorn igen och på eftermiddagen åker jag och Daniel och hänger med några vänner. På lördag ska jag på bröllopsplaneringsmiddag eftersom jag är ena halvan av toastparet på Krista och Victors bröllop i sommar! 

Igår släpptes också schemat för resten av terminen. Den 22 maj är det slutinlämning för examensarbetet och det är helt knäppt hur snabbt det kommer gå. Snart är vi där, vid examen! 

Half of March is done and Borås is offering plus degrees. The water is flowing down the street and all the dog poo that has been hidden in snow is now on display on every pathway, like every year. My weather app is promising sun tomorrow, wouldn't that be a treat? This week is full of fun outside of uni, like yesterday when I went to Ulricehamn and photographed my old football team. I longed to train with a great group of girls, but I don't want to be booked up several days a week. Tomorrow I'm going to my therapist again and in the afternoon Daniel and I are seeing some friends. On Saturday I'm heading to Krista and Victor's for a wedding planning dinner as I'm one of the pair of toastmasters this summer!

Yesterday they released our schedule for the rest of the semester. May 22nd is the final deadline for our bachelor thesis and I know these last months will fly by. We'll be there soon, at our graduation!