En tantklänning och lördagsplaner

dress - secondhand, brand unknown
jumper - bought in Thailand, brand unknown
boots - Topshop

Jag köpte klänningen på Erikshjälpen för ett par veckor sedan, för mönstret och det skira tyget. Jag känner mig lite tantig dubbelknäppningen men föreställer mig den i varmare väder med stråväska och sandaler. Kan bli fint va?

Just nu sitter jag uppkrupen i soffan med mitt morgonkaffe och fötterna under en filt. Min kropp är tacksam för sovrutinerna jag har, det märker jag speciellt på helgerna när jag vaknar utan klocka efter åtta timmar sömn. Vanligtvis brukar vi träna på lördagar i det här hushållet, men min träningsvärk från i torsdags hindrar mig från att ens ta ner tandkrämen från övre hyllan att jag kanske får skippa idag. Brakfrukost blir det vilket fall som helst, och ikväll ska Julias 30årsdag firas! Hoppas att ni får en toppenhelg, hjärtan.

I bought the dress att Erikshjälpen a few weeks ago, for the pattern and the thin material. I do feel a bit like an old lady with the double breasted buttons, but I imagine it in warmer weather with a straw bag and sandals. Could be nice, hey?

At this moment, I'm curled up on the sofa with my morning coffee and feet under a blanket. My body is thankful for the sleep routines I have, I especially notice it on the weekend when I wake without an alarm after eight hours of sleep. Usually we go to the gym on Saturdays in this household, but my workout pains from Thursday stop me from even reaching for the toothpaste on the highest shelf at the moment. Plans might have to be re-thought. Major breakfast is going down either way, and tonight we're celebrating Julia's 30th! I hope your weekend is greatness, lovelies.