7 februari och spridda tankar i ordformat

Lyssnar på Janice nya album. Färgar ögonbrynen. Undrar varför människor pratar i mobilen med högtalare istället för mot örat. Känner mig trygg i vårens skolarbeten. Äter stekt korv och snabbmakaroner på kvällen. Prover igenom alla mina kläder med Kajsa och ger henne en hög som tack för semlan och en Dagmar-klänning. Blandar spirulina och vetegräs med min ingefärashot om morgnarna. Är tacksam för gospeln min syster fört in i mitt liv. Såg färdigt serien Big Little Lies och kände mig påverkad i flera dagar efteråt. Går jämt runt i raggsockar hemma. Vill måla alla väggar med kalkfärg i ljusgrönt och olika nyanser av grått. Vill börja läsa Ett litet liv som ligger på min bokhylla. Längtar till löpturer i skogen i vår. Glädjen i att kunna hjälpa någon föreviga minnen genom min kamera. Önskar att människor kunde sluta stå och scrolla i grupp vid varje maskin på gymet. Har alltid tillbringare med vatten ståendes i alla rum för att jag ska dricka mer. Tänker varje morgon på att det är ljusare nu. Klipper av för långa t-shirtar och jeans och använder dem jämt i sitt nya format.