Frukost, lunch, fika, kvällsmat - Sams andra dag i Sverige

Jag är så ivrig att visa er bilderna från vår utedag i skogen med Sam, men den här dagen kom först och lite kronologi får en väl ha i en blogg. Efter vår första dag vaknade vi i okej tid och gick till högskolan för att greja med Sams "immigration stuff" efter en god frukost. Skrev ut lite papper och sen var det dags för mål nummer två, det vill säga burgarlunch på Tugg med mamma. Det är något speciellt med att introducera nya vänner för en förälder eftersom det inte sker lite naturligt som när en gick på högstadiet och gymnasiet. När vi ätit färdigt (igen) tog vi en ordentlig runda på nya H&M, Myrorna, Emmaus, svängde förbi systemet och köpte varsin semla. För vad behöver en göra efter några timmars promenad? Äta mer, haha. Ett givet och gott mönster för alla dessa dagar. För efter fika och vila tog vi bilen till ica och handlade allt gott till kvällens filmmaraton framför About Time och Föräldrafällan. Jag somnade i soffan, så nöjd, mätt och varm.

I'm so eager to show you the pictures from our day in the forrest with Sam, but this day came first and some kind of chronology needs to be in place on this blog. After our first day together we woke up in an orderly fashion and walked to my uni to sort out Sam's immigration stuff after a nice breakfast. Printed some papers and then it was time for meal number two: burger lunch at Tugg with mum. It's special introducing new friends to a parents now because it doesn't happen as casually as at secondary school. When we'd finished eating (again), we did a full lap of H&M, Myrorna and Emmaus, Systembolaget and then bought a semla each. Because what do you need after a few hours of walking? Eat more, haha. A given and tasty pattern for these days. Because after 'fika' and rest, we drove to ica and bought everything good for the evening's film marathon where we saw About Time and Parent Trap. I fell asleep on the sofa, so happy, full and warm.