Daniel och jag i Wicklow Mountains

Det känns overkligt att Dublin var mitt hem i fyra månader. Blir så glad när jag kan se tillbaka på den tiden. Nu är det dags för de sista bilderna från när Daniel var på besök i fem dagar. Vi är ju riktiga naturmänniskor och har upplevt en rad olika miljöer och skulle inte gå miste om dem runtom Dublin. På söndagen bokade vi en tour i Wicklow Mountains och promenerade från hotellet till hållplatsen vid O'Connell Street. Det var helt tomt på gatorna eftersom Dublin Marathon gick av stapeln samma förmiddag. 

It feels unreal that Dublin was my home for four months. It makes me so happy to look back at those times. It's time for the last round of pictures from when Daniel visited for five days. We're real nature people and have experienced many different places together and weren't going to miss those around Dublin. On the Sunday we booked a tour in the Wicklow Mountains and walked from the hotel to the bus stop on O'Connell Street. The roads were empty because Dublin Marathon was going down later on that morning.

Vi bokade med ett företag som heter Wild Wicklow Tours och var supernöjda efter en 9-timmarsdag. Vi slapp stressa, besökte många platser och åt gott på en riktigt fin pub i bergen. Vyerna där vi blickar ner mot sjön (Lough Tay; lough = sjö på gaeliska) från en hög höjd var min favorit under dagen. På kvällen mötte vi upp Sam på Slattery's Pub och åt kvällsmat innan vi däckade på hotellet. Dagen efter strosade vi runt i stan, åt quesadillas på Pablo Picante och kramades mycket pga sen var det två månader tills vi skulle ses igen. 

We booked tickets with a company called 'Wild Wicklow Tours' and were really happy with the 9-hour trip. We didn't stress, visited a lot of nice places and had such a great lunch at a pub in the mountains. My favourite view was from the top of a mountain over Lough Tay (lough = lake). That evening we met up with Sam at Slattery's Pub before we crashed back at the hotel again. The day after was just spent strolling around, eating quesadillas at Pablo Picante and cuddling 'cause it would be another two months until we'd see each other again.