Fem dagar, fem färger

Ni som följer mig på instagram (@nastasjathor) har redan sett klädesprojekt jag hade förra veckan. Jag hade en idé om att göra något kul med mina outfits och kan ofta känna mig pepp på att göra måndagen jäkligt mysig med morgonkaffe och kanske en scarf i håret. Ett annat trick är färg - det gör mig glad! Således kom jag fram till att klä mig en färgton per dag, måndag till fredag. 

You who follow me on Instagram (@nastasjathor) have already seen my clothes project from last week. I had an idea to do something fun with my outfits and can often feel like making Mondays cosy with morning coffee and maybe a scarf in my hair. Colour is another trick - it makes me happy! So I came up with the idea to dress in one block of colours per day, Monday to Friday.

IMG_8332.jpg

Sweatshirt - secondhand (Pull & Bear)
Skirt - secondhand (bar lll)

IMG_8355.jpg

Shirt - secondhand (Steven Allan)
Top - secondhand (Tod Barry)
Slacks - secondhand (unknown brand)
Shoes - secondhand (H&M)

IMG_8371.jpg

Beret - secondhand (unknown brand)
Shirt - Maison Scotch
Jumper - secondhand (Lord & Taylor Cashmere)
Jeans - Gina Tricot
Shoes - secondhand (H&M)

IMG_8392.jpg

Shirt - secondhand (Diva Paris)
Cardigan - Lindex
Jeans - secondhand (Levis)
Shoes - Nike

Beret - secondhand (unknown brand)
Jumper - secondhand (H&M)
Jeans - Gina Tricot