Vänner sen 1800-frost och höjden av svennefika

En långlunch på Torgstallet i Ulricehamn med vänner jag känt sen 1800-frost, det är receptet på lycka tror jag. Nana och Olof dök in men eftersom Nana gör grimaser så fort kameran är framme får de inte vara med på bild, hehe. Vi åt och planerade inför våra examen och sen åkte jag med hem till Malin och fikade hos hennes föräldrar, 100% svenne-style (kände mig som en turist och älskade det). 

A long lunch at Torgstallet in Ulricehamn with friends I've known for yonks, I think that's the recipe for happiness. Nana and Olof came by too, but Nana pulls faces as soon as she sees a camera so they're not in any pictures, hehe. We ate and planned our graduations and then I went with Malin to her parents' place and drank coffee, 100% Swede style (felt like a tourist and loved it).