Måndag, ös-snö, semmelfika och gula kläder

För några veckor sedan kom Kajsa och Maja med semlor. Vi hängde i soffan och Maja varvade vakthundstjänst i fönstret med toffel-tugg medan vi pratade pratade pratade. Tänkte på den här eftermiddagen i morse när jag gick mot stan i ös-snö och tänkte att semlor är bland det absolut bästa jag vet, speciellt i deras sällskap. Idag har jag gått och stängt ner mitt företagskonto, kollat passförnyelse hos polisen, grejat med Erasmus-papper och ätit lunch. Snart ska jag ha en föreläsning i statistisk analys och hur en använder programvaran R och Rstudio.

Har haft en jäkligt fin helg med svärisarna på julklappsmiddag (3-rätters med skaldjurstema), fyndat en fantastiskt fin möbel, sett på film och bara hängt. Tänker i banorna att allt är möjligt och blir bra, längtar efter barbentväder men är ändå glad att det snöar nu när det ändå är februari pga vi bor ju trots allt i Sverige och har årstider i detta land. Spanar efter kläder i gult och hoppas att jag ska springa på en kjol, jacka eller tröja i någon somrig solskensnyans. 

Hoppas att ni mår bra där ute! Måndagskärlek.