Korvgrillning i ett snöigt sagolandskap med Sam och Daniel

Har längtat efter att visa de här bilderna sen Daniel, jag och Sam var ute på färd denna lördag. Vet att många hatar vintern och visst, jag längtar också efter värme och barbent, men jag gillar att anamma årstiderna vi har eftersom de finns oavsett om vi vill eller inte. Nyckeln är att klä sig rätt och hitta på något mysigt. 

I've looked forward to showing you these pictures since Daniel, Sam and I were out on our adventure this Saturday. I know many hate the winter and sure, I can't wait for warmth and bare legs, but I like to embrace our seasons because they're here weather we like it or not. The key is to dress right and do something cosy.

Det hade snöat så extremt mycket dagarna för Sam landade och vi hade bestämt att ta med henne ut och äta korv i skogen pga det kändes så extremt svenskt. Det är dessutom en av min och Daniels favoritgrejer att göra på helgen. Jag var lyrisk pga så vackert och tystnaden i skogen var total. Sam har ju sett snö förr men i Seattle där hon kommer från är det för blött och i New Orleans där hon pluggar är det för varmt, så ett sagoland som detta var ett vackert ombyte. Vi gick i några timmar, genom skog och upp till toppen av Rya Klint med utsikt över Borås. Sedan började nedförsbacken till vindskyddet och käk med kaffe.

Är så glad att jag träffade på Sam och hon var en så stor del av mitt utbyte vid UCD. Det är väldigt speciellt att ha fått besök här hemma och kunnat visa hur mitt liv är på hemmaplan (precis som när Jo var här!). Längtar tills vi ses igen, oavsett var det är i världen.

It had snowed so much the days before Sam arrived, so Daniel and I decided to take her out to the forrest one day and eat hotdogs, it felt like such a  Swedish thing to do. It's also one of mine and Daniel's favourite pastimes during weekends. I was thrilled, it was absolutely stunning and totally quiet. Sam's seen snow before but in Seattle where she's from it's too wet, and in New Orleans where she studies it's too hot, so this dreamy snow land was a pretty change of scenery. We walked for a few hours, through the forrest and up to the top of Rya Klint with a view over Borås. Then we made it down to the wind shelter and ate and drank coffee.

I'm so glad I met Sam and that she was such a big part of my exchange at UCD. It was very special to have her visit and be able to show her my life at home (just like when Jo was here!). I can't wait to see her again, no matter where in the world.