Kustpromenad i Howth och bio i Dublin med Daniel

Åh Irland, du är så vacker. När Daniel var på besök så passade vi på att se mycket natur eftersom storstäder ser väldigt likadana ut. En halvdag hängde vi i Howth, en liten kuststad med vacker promenadsträcka vid havet. Vinden låg fördelaktigt bakom kullen så att vi inte blåste ner i havet och kunde gå i total tystnad med fin utsikt. Vi stannade kvar för lunch på en pub och åkte sen den skumpiga bussen tillbaka till Dublin. Den kvällen tror jag att vi gick på bio och såg Breathe.

→ Första inlägget om Daniels besök i Dublin

Oh Ireland, you beauty. When Daniel visited we made sure to see a lot of nature as big cities tend to be very similar. We spent half a day in Howth, a small coastal town with a beautiful walk by the sea. Luckily the wind was blocked and we could walk safely in total silence. We stayed for lunch at a pub and then took the bumpy bus back to Dublin. That evening I think we went to the cinema and watched 'Breathe'.

The first post about Daniel's visit in Dublin