Ångestfri tisdag med yogastart och middagsplaner

IMG_7828.jpg

Vi har möblerat om i sovrummet och till en början var det ett enda stort bråk, men måste erkänna att jag trivs såhär nu. Sover otroligt bra eftersom Daniel inte längre tror att han ska trilla ur sängen, utan trycker sig mot väggen på andra sidan så att sovutrymmet nu känns dubbelt så stor. Vaknade upp här imorse och tänkte "jag har inte ångest idag, fan vad skönt". Efter en riktigt deppig helg och seg måndag är jag redo för den här veckan. Fick kaffe på sängen och när han ropade "ha en bra dag" och jag svarat "du med, love", knatade jag upp och röjde undan borden i vardagsrummet. Med tända ljus och dag ett av Yoga with Adrienne - 30 day challenge på tv:n, rullade jag ut min matta. Efter frukost med kroppen sådär mör efter all stretch ska jag snart gå till skolan och möta Anette för handledning i vår Teori -och Metodkurs. Ikväll kommer Jenny på middag med, fan vad fint!

Hoppas er tisdag blir så fin som den bara kan bli.