Daniel i Dublin: Trinity College bibliotek och gott häng

Sista helgen i oktober, halvvägs genom min termin, mötte jag Daniel vid busshållsplatsen vid UCD. Helt overkligt att han stod där med resväskan och allt. Den dagen hängde vi på campus, visade honom vart jag pluggade, drack kaffe och hängde. Åt kvällsmat i köket, sprang in i Ali och hennes kille Gabe som var där samtidigt, och sen tog Daniel och jag en bärs på campusbaren the Clubhouse. 

The last weekend of October, halfway through my semester, I met Daniel by the bus stop at UCD. It was unreal that he was standing there, bag and all. That day we spent walking around campus, showing him where I studied, drank coffee and hung out. We ate dinner in the kitchen, ran into Ali and her boyfriend Gabe who was visiting at the exact same time, and then Daniel and I had a few beers at the Clubhouse (campus bar).

Dagen därpå checkade vi in på hotell! Så fantastiskt med stor säng och annan miljö. Vi lämnade våra grejer och tog bussen in till centrum. Vädret var på sitt allra bästa humör och vi njöt av den värmande solen. Eftersom vi hade hela fem dagar på oss var det inte bråttom att göra mängder den första dagen, utan besökte Trinity College och det berömda biblioteket. Så vackert, va? Sen var det mest mat -och pratfokus. Burgare på Bunsen, kaffe på Café Rubis, drinkar på Gin Bar och allra sist åt vi ost och chark, drack vin och hade det fint på Café Rubis igen. 

The next day we checked into a hotel! It was fantastic to have a big bed and a different setting. We left our stuff and took the bus into the city. With the weather being on its best behaviour, strolling around was wonderful. Because we had five days to spend, we weren't in a rush and decided to visit Trinity College and the famous old library. It's so beautiful! After that our main focus was food, drinks and talking. Burgers at Bunsen, coffee at Café Rubis, drinks at the Gin Bar and finally cheese and meats with wine at Café Rubis again.