En kornblå och mjukrosa vinterdag

Jumper and dress second hand
Shoes Vagabond

Vilken skillnad det är att ha cirka femton plagg att välja på i fyra månader och komma hem till en överfull garderob. Färgskalan jag bar i Dublin var dessutom väldigt begränsad eftersom jag trodde att "bas" var den rätta nyckeln när jag packade. Hade identitetskris i säkert en månad utan variationen. Väl hemma har jag burit något färgglatt varje dag känns det som, speciellt idag!

Den blå delen är klänningen jag köpte i höstas och då bar jag den såhär. Nu är jag för kall med endast ett lager och drog därför på min favorittröja över men såg till att de fina volangärmarna fick sticka ut. Det var slask deluxe ute, så mina nättare kängor åkte på, men de är så varma att jag inte klagar ändå.

What a difference it is to have more than fifteen items to choose from and with colour to boot! I missed my wardrobe so much when I was in Dublin and swear I had a bit of an identity crisis in the beginning. Wearing black and gray all the time really isn't me, ask anyone who knows me here.

This blue piece I bought this autumn and wore it like this. At the moment I'm too cold only wearing one layer, so I pulled on my favourite jumper, still making sure the pretty sleeves poked out. Seeing as it was slush deluxe outside, I had to wear my neater boots but they're so warm I can't complain.