Första dagen på sista terminen och utbytesbesök på onsdag

  From the Christmas Market at Dun Laogharie in December

From the Christmas Market at Dun Laogharie in December

Godmorgon måndag! Godmorgon till er!

Ätit frukost, lyssnar på P3 och dricker te, som en helt vanlig vardagsmorgon. Idag börjar min sista termin på min kandidatutbildning och jag kan knappt greppa det. Har två kurser kvar: 15hp Teori och Metod samt 15hp C-uppsats, sen tar jag examen. Jag vet ju fördelen med att plugga men också att jobba, det vill säga tid kontra pengar. Just nu är jag bara taggad på att hitta min drömtjänst och utvecklas samtidigt som jag får betalt.

Förutom föreläsningar och ett kundmöte de tre första dagarna den här veckan händer en så himla rolig grej händer på onsdag. Min kompis Sam från utbytet kommer hit i fyra dagar. Så extremt glad för det! Råkade nämna kallbad för henne och bävar inför att gå ner för en trappa i iskallt vatten med minusgrader utomhus, det är ju vansinne egentligen. Ha en fin start på veckan hörni! 

Good morning Monday! Good morning to you!

Eaten breakfast, listening to the radio and drinking tea, like a regular weekday morning. Today my last semester of my undergrad starts and I can hardly understand it. I've got two modules left: 15 credits of Theory and Methods, and 15 credits Thesis, then I graduate. I know the perks of both studying and working, that's time vs money. Right now I'm just excited to find my dream job and see my skills grow at the same time as I get paid.

Except lectures and a meeting with a customer these first three days, a really fun thing is happening on Wednesday. My friend Sam from exchange is coming over for four days. I'm so excited! I accidentally mentioned swimming in the lake and am now dreading having to follow through on climbing into icy water with minus degrees in the air. It's lunacy! Have a nice week lovelies!