Om den bortglömda fredagslistan

Jag glömde helt bort fredagslistan idag! Förlåt hörni, men mitt huvud är så fyllt av annat att minnas. Listan hade kunnat göras så lång eftersom jag har det väldigt bra här borta. Träffar nya personer hela tiden, hänger med dem jag träffat förr och har lärt mig mitt irländska nummer utantill efter att ha gett ut det flera gånger om. Idag har jag varit på the Guinness Factory, men berättar mer om det i ett eget inlägg tänkte jag. Imorgon vid 8.00 går bussen mot the Cliffs of Moher och jag blir borta hela dagen. Ser så mycket fram emot natur efter att ha varit omringad av både människor och stadsmiljö sen jag kom hit. Därför ska jag nu sova och mysa extra mycket under mitt varma täcke efter att ha frusit hela dagen; rookie mistake att lämna paraplyet hemma alltså.

English

I completely forgot about the Friday list today! Sorry peeps, but my head has been filled up with so many other things to remember. The list could have been long though, because I am really enjoying myself here. I'm meeting new people all the time, hanging out with those I've met before and learnt my Irish number off by heart from giving out several times. Today I've been to the Guinness Factory, but I'll write a separate post about that. Tomorrow at 8AM the bus leaves for the Cliff of Moher and I'll be gone all day. Can't wait to see some nature after being surrounded by both people and city life since I got here. So, time to sleep and cosy down under my covers after freezing all day; rookie mistake, leaving my umbrella at home today.