Livsuppdatering från Dublin

Sitter i sängen och är helt slut i varenda centimeter av min kropp efter en hel dags flängande runt campusområdet, speedshopping på IKEA och obefintliga matrutiner. Mitt campus är vackert och det har så många aspekter jag alltid drömt om; det känns som jag stegar runt i en film här. Har handlat mat, pratat med människor från olika delar av världen, anmält att varmvattnet inte fungerat (men de fixade det inom ett par timmar!) och bokat in mig på en resa till the Cliffs of Moher på lördag.

Huset är sjukt lyhört och flera gånger har jag trott att någon klampat in hos oss, men det är våningarna under. Känner mig lite ensam ikväll, som att alla andra har någon här och att jag går runt som en skugga. Både mormor och Daniel påpekade att jag bara varit här 1,5 dag, vilket är sant och jag ska försöka tänka att jag också kommer att hitta någon att hänga med. Många andra reser hit i grupper från högskolor eller så har alla flyttat in i lägenheten direkt, medan mina två första flatmates kom idag; när de inte är så jetlaggade imorgon kanske vi kan prata mer än "hej, jag heter".

Ville mest säga hej och att jag är lycklig, stolt, trött, saknig och så. Vi hörs i veckan kanske! <3

English

I'm exhausted, tired, proud and full of feelings. Today I've flung around campus, done some speedy shopping at IKEA and eaten at weird times. My campus is beautiful and it feels like I'm walking around in a film here. Right now, all I want to hang out with people but at the same time sleep. As I know no one, I'll go for the latter. G'night peeps xx