Ommöblering hemma i Borås och lite om livet

Några veckor innan jag flyttade möblerade vi om hemma, för att få nytt liv i lägenheten och slippa köpa massa nytt för att få känslan av nystart. Allt är i princip spegelvänt vilket öppnade upp rummet så mycket i och med att divanen inte längre skiljer av i mitten. Sedan bytte vi även plats på lite grejer i sovrummet och i vardagsrummet. Här kan ni se hur det såg ut före! Tänk vad en kan sakna banala saker som en tar för givet hemma, som att ha en soffa som en faktiskt kan ligga ner i.

Jag trivs så bra här i Dublin men jag ska vara ärlig och säga att det finns så mycket jag saknar med mitt liv hemma. Jag räknar ner tills Daniel kommer hit men försöker att minnas hur fort tiden går här och att terminen snart är över; på söndag har jag varit här i en månad redan! Nästa vecka har jag mitt första prov, sedan rullar det på med uppsatser, presentationer och projektarbeten utöver inlämningar och pitchar jag gör i kurser varje vecka. Till helgen åker jag dock bort igen, till Nordirland = nästa vecka blir ett race att komma ikapp igen, men man lever bara en gång osv.