Måndag

IMG_2307.jpg

Måndag morgon och helgens färd till Cork sitter i kroppen. Vi har egentligen varit mest inaktiva men det känns nästan mer, att sitta på en buss i cirka 18 timmar på tre dagar tar mer på krafterna än en hajk. Sitter i skrivande stund på ett av campuscaféerna och dricker maskinkaffe. Måndagar är långa är med tidig föreläsning, "håltimmar" där jag behöver läsa kurslitteratur, föreläsning, gruppmöte för ett projektarbete, hål i tre timmar till och min kvällsföreläsning 17-19. Hela veckan behöver bestå av plugg eftersom jag ska bort i helgen igen, fast till Nordirland denna gång. Är aspepp men också astrött.

Ha en fin måndag och njut av att ha er vanliga garderob tillgodo, jag saknar min!

English

Monday morning and I can feel this weekend's trip to Cork in my body. We've been mostly inactive but you can almost feel that more, sitting on a bus for about 18h in three days affects you more than a hike. I'm sitting at one of the campus coffee shops whilst writing this, drinking machine coffee. Mondays are long with an early lecture, a few hours break where I need to read, lecture, group meeting for a project, a few more hours break and then my 5-7pm lecture. This whole week needs to consist of studying as I'm going away this weekend again, but to Northern Ireland this time. I'm so excited, but also so tired.

Have a lovely Monday and make sure you enjoy having your wardrobe at your leisure, I miss mine!