En outfit, lördagen och brunch

IMG_5615.jpg

Igår såg jag ut såhär i secondhand-fyndad outfit (minus t-shirt från Gina Tricot) när jag flängde runt i Ulricehamn. Lördagen började med frukost på Torgstallet med Nana, Thure och Marre för att sedan åka vidare till Lövåsen och laga lunch till Krista och Victor, plus mysa och fota lilla Caspian. Före jag körde hem till Borås svängde jag förbi hos morfar för te och häng. Det här med att lämna min garderob hemma när hösten kommer är inte det lättaste, det är trots allt min favorit av alla modesäsonger.

Väl hemma var jag så handlingsförlamad hela kvällen. Resefeber och för mycket läsning i Facebook-grupper om vilket uruselt väder det är i Dublin precis jämt gjorde mig trött. Sov oroligt hela natten men vaknade imorse till den vackraste av höstdagar med blå himmel, krispig luft och igendimmade bilar utanför. Har nu varit och handlat brunchmat; vid elva trillar Sofie, Elin & Charlie, Therese och Malin in för att äta och säga bye-the-bye. Så nu är det dags att hoppa in i duschen!

English

What I looked like yesterday when eating breakfast with the girls, cooking for Krista and Victor, cuddling with little Caspian and drinking tea with grandad. In the evening at home, I felt so incapable to do anything after reading about how bad the weather is in Dublin all the time and just being nervous. Today I woke up to a perfect autumn day and in two hours Elin, Charlie, Sofie, Therese and Malin are coming round for brunch. Time to get in the shower!