De trevande första dagarna i ett nytt land

Gårdagen markerade två veckor i Dublin; första veckan kändes som en månad medan förra försvann på ett ögonblick. Min första dag till centrum/the city/downtown/town började med att jag klev av bussen på Dawson Street rätt in på caféet mitt emot. Behövde landa, behövde semesterkänslan, behövde kaffe. Satt på uteservering i tröja, stoppade en ascool tjej när hon gick ut och sa att jag älskade hennes stil och kände mig helt överväldigad av att jag äntligen var där. En overklig men samtidigt så levande stund.

Hann under de första dagarna även besöka Trinity College (sparar The Book of Kells tills Daniel hälsar på), shoppingcentret St. Stephens Green och parken Stephens Green. Hängde runt med Meg (vi träffades på en bussresa till IKEA) en dag och mellanlandade på en supermysig pub där jag drack min första Guinness i landet.

Har hundratals bilder att redigera från the Cliffs of Moher samt gårdagens skitroliga dag i Bray. Det kommer! Då ska ni få se den vackra irländska naturen hörni.