Ska på bröllop! Skoja. Workshop!

Den här lördagen är speciell, för egentligen skulle jag gått på bröllop i Göteborg för min kära kusin Josh och hans Angelina. Istället är jag på mitt äventyr i Dublin och ska på workshop om 30 minuter. Det är rätt ovanligt med skola på helgerna verkar det som, har inte träffat någon mer som har det som en del av sina kurser; det är tur att det är kursen i entreprenörskap för det kan nog bli roligt. Tänker i alla fall extra mycket på familjen, på Daniel och hemma idag. Är ju väldigt emotionellt styrd, osv. Hoppas alla får en fin lördag!

English

This Saturday is special as I really should be back in Sweden right now to attend my cousin Josh's wedding. Instead I'm in Dublin on my own adventure and attending a workshop in 30 minutes. It seems unusual with school on the weekend, so far I've not met anyone else who has it as a part of their modules; luckily it's the course in entrepreneurship, because it could be fun. Thinking a bit extra about family, Daniel and home today, being an emotional kind of person, etc. Hope you all have a nice Saturday!