Första dagen, halsont och att vara tanten på campus

Från en promenad på campus igår morse.

Jag hinner inte med! Det är väl positivt att jag har mycket att göra, men hinner inte landa mellan dagarna och när jag väl säger nej till saker (som när alla sak ut ikväll), känner jag mig tråkigast i världen. Har aldrig haft åldersnoja före jag kom hit, men dessa 18-22-åringar gör att jag känner mig som en sån TANT. Har dock både ont i halsen och förkylning i kroppen nu, vill bara att det ska gå över så att jag återfår min energi.

Idag gick jag på mina allra tre första föreläsningar på UCD och har föreläsningar kvar hela veckan + workshop hela lördag. Här ska jag läsa:

  • Sounds in Language
  • The Digital Self
  • Intercultural Communication
  • Language Acquisition and Language Disruption
  • Introduction to Entrepreneurial Endeavour
  • Organisation and Retrieval of Information

Hade föreläsningar i de tre översta idag och vill berätta att kurserna hittills varit så intressanta, men kände den där paniken över att jag inte kommer klara det när jag fick höra att vi ska göra ett grupparbete med ca 5/grupp och presentera framför vår klass på 120 personer i en av kurserna :))). Det går väl över som allt annat jag haft ångest för i mitt liv, men just nu känns det övermäktigt att gå på kursintro för sex kurser på en gång och samtidigt hinna leva? Det verkar även som att jag bara kommer att ha en "final exam" och mer arbeten under året, medan andra ofta har slutprov i allt istället. Ska försöka uppdatera er lite om uppgifterna när livet får livet mer struktur.

Har så många bilder att redigera från både före jag åkte och den senaste veckans upptåg. Imorgon kanske jag hinner ta tag i lite. Puss! Vi hörs.