Vad sista veckan i Sverige består av

IMG_4149.jpg

Sex dagar kvar till avfärd och nu börjar den mest fullproppade veckan jag haft sedan i slutet av maj. Det verkar bli lite blandat väder i veckan, så ska njuta av att ha hela min garderob till mitt förfogande före jag sållar och packar ner mina största favoriter för fyra månader i ett annat land. Men ska vi kika på hur veckan ser ut? Det gör vi.

  • Måndag - Jobba hela dagen med ett webbsideuppdrag, kanske i skolans bibliotek, kanske hemma. I eftermiddag ska jag träffa Ida för en hejdå-kaffe och ikväll är det säsongsavslutning av Game of Thrones i soffan med Daniel + gott käk. 
  • Tisdag - Jobba, jobba, jobba och på eftermiddagen träffa Jenny och Anette! Att inte vara i skolan och umgås som trio kommer vara så märkligt så det känns fint att få ses en gång innan jag sticker. På kvällen kommer jag troligtvis börja plocka fram lite packning.
  • Onsdag - Mål att vara färdig med hemsidan, förbereda inför överlämningsmöte dagen efter, skicka saker till mamma som ska skrivas ut inför resan, slänga saker i tvättkorgen.
  • Torsdag - Pussa Daniel hejdå till på lördag eftersom han ska på kick-off med jobbet, tvätta, ha överlämningsmöte med kund, klippa syrran och sen käka med henne och mamma. Chey åker nämligen iväg samma dag som jag(!) fast till Costa Rica i tre månader för att volontära genom kyrkan.
  • Fredag  - åka till Ulricehamn och säga hejdå till några av brudarna, åka till Krista, Victor och Caspian och hänga + laga käk till dem, handla inför lördagens planer och packa.
  • Lördag - ordna brunch hemma för tjejerna, packa och sen umgås som fan en sista kväll med Daniel innan jag åker.
  • Söndag - avfärd, omgomgomgomg.

Nu ska jag käka frukost och sminka mig! Ha en grym måndag mina vänner.

English

This crazy last week in Sweden before I go to Dublin: packing, saying bye to friends over coffee, finishing of a website job, washing, watching this season's last episode of Game of Thrones and the hardest part: saying bye to Daniel.

Time to eat breakfast and put some makeup on! Have a great Monday, my friends.