Inte ett inlägg om pasta även om det ser ut så

I brist på passande bild till inlägget får ni en somrig pasta från en julidag.

Åt en god frukost och åkte på loppis i Grönahög imorse med Daniel; vi hittade få men nödvändiga saker och åkte sen till Ulricehamn. Idag anordnades den årliga Smaka på Ulricehamn, där restaurangerna i stan lagar smakprover som en får köpa med kuponger. Träffade massor av vänner, undvek klassiska stofiler och kramade om min moster och hennes man som blivit mormor och morfar, och mamsen och syrran. Stan var fullsmockad och vi åt både gott och inte. Väl hemma somnade vi i varsitt rum, som alltid när vi måste ladda upp det sociala kontot.

Sitter i skrivande stund i soffan med fötterna på divanen och en kopp kaffe bredvid mig. Det är en ganska standard ställning här hemma, ni vet, med daton i knät och en bra lista som strömmar ur högtalaren. Är så glad i kroppen och huvudet, det är samma sak varje gång ett stort stressmoment försvinner. Igår löste sig det allra sista med kurserna så nu när någon frågar hur det känns, kan jag med glädje säga "SÅ HIMLA BRA!" och räkna ner till nästa söndag med pepp istället för avgrundsdjup ångest.

Om ett par timmar ska vi cykla till Julia och Micke där vi är bjudna på middag med Charlotte, Carro och kanske Dag om han ansluter sig senare ikväll. Ska locka mitt hår, dra på läppstift och garva ikväll. Puss och glad lördag!