Den senaste tiden genom mobilen

Har fotat så himla lite i sommar med min stora kamera eftersom jag är så evinnerligt trött på att redigera och inte lärt mig att göra macron än. Har fotat desto mer med mobilen pga Instagram är ju så roligt! Här kommer ett gäng bilder som både synts och inte synts på Insta.

Efter att vi firat morfars födelsedag en dag i juli och varit på bio, stack jag ner till Bryggan och hängde med tjejerna på uteserveringen. Solnedgången var så här vacker.

IMG_4181.jpg

Svamp har plockats och jag är så glad för både fångsten och upplevelsen. Grejen med att klä sig i svampplockarkläder, ta korgen och gå ut i tystnaden är så fantastisk.

Jag köpte en kostym och provade hemma, tycker att det är så himla snyggt och vackert. Velade fram och tillbaka men slutade med att jag lämnade tillbaka den pga inte perfekt. 

IMG_4231.jpg

Var på Uport-festivalen i Ulricehamn med mina tjejer i början på augusti. Sofie har en polaroidkamera och det är ju så kul att få bilder på det här sättet! Älskar att hänga med dem btw.

Var på babyshower samma helg och skrattade ihjäl mig åt min och syrrans barnbilder vi skulle ha med som alla skulle gissa på. 90s kids <3 dör också på att vårt kinesiska påbrå verkligen syns hos Chey men jag bara fått pappas svenniga looks.

Daniel och jag var ute i skogen en lördag och tog med lunch. Han hade letat upp en ny skog att leta svamp i och sen hittade vi den finaste utkiksplats jag varit på i Borås; högt upp bland träden med utsikt över en granskog, i en granskog. 

IMG_4455.jpg

Vi har möblerat om hemma också! Vardagsrummet är numera spegelvänt och lite möbler har bytt plats/flyttat in i sovrummet. Känns tusen gånger lugnare där inne nu, utan för mycket plotter.

Köpte akvarellfärg, penslar och block på TGR i lördags och har målat och blandat färg och dragit penselstreck över papper och älskat det. Så glad att jag gjorde åt lite pengar på det, för det är en ny favoritsyssla. Det blev ett födelsedagskort till Nina också!

Det var alles för idag! Puss och glad torsdag.