Om utlandsterminen som äter upp all min ork

Jag vill inte vara en negativ person, men fan vad svårt det är när det aldrig slutar krångla.

Min utlandstermin börjar den 11 september, jag har bokat flyg den 3 september och igår skulle jag äntligen få registrera mig på mina kurser efter en sommar av *is i magen*. Som allt annat med att organisera, kommunicera och få ordning på den här terminen, så fungerade inte det heller. Fick en tid tilldelad, loggade in och där fanns inga möjligheter att lägga till kurser. Dels är kursutbudet så smalt på grund av avtal mellan högskolorna, men även för att allt jag redan läst under mina två första år i Borås är det de erbjuder under terminen jag är i Dublin; allt som är nytt för mig erbjuds nästa termin. Detta innebär att jag har skrapat ihop tillräckligt många kurser för att komma upp i de högskolepoäng som krävs och får sedan höra att det är först till kvarn som gäller = ingen garanti att jag får plats på någon kurs. Därför är jag så himla stressad.

Allt kommer att lösa sig till slut har jag sagt ungefär en miljon gånger i sommar. Jag har fått höra det från varenda människa jag träffat och fram tills igår hade jag till och med börjat tro på det. Men min ork börjar fan ta slut. Hur kan det ens krångla såhär mycket? 

För att inte fortsätta den här dagen i negativ anda ska jag jobba med ett roligt projekt och äta någon god lunch om några timmar. Fick en förfrågan om att göra en webbsida efter att hen hittat webbsidan jag gjorde som projektarbete i våras, mycket roligt! Himmelen är dessutom alldeles blå, solen skiner och mina naglar är nymålade = bra saker trots allt.