Den kornblå klänningen

The whole outfit - second hand

Häromdagen sålde jag lite grejer ur garderoben, så när jag stack in på Erikshjälpen kände jag att en sak kunde få följa med hem. Har gått förbi den här blå klänningen ett par gånger därinne den senaste månaden men inte provat, även om den känts rolig. Passade på denna gång och älskade den starka färgen i kombination med de roliga detaljerna! Gillar att slutet på ärmarna sticker ut utanför jackärmar också.

Idag ska jag möta upp Nina på lunch, dels för att fira att hon fyller år i veckan och dels för att vi inte kommer ses igen förrän jag kommer hem från Dublin. Det får nog bli den här klänningen idag, woop!

English

The other day I sold a few things from my wardrobe, so when I nipped into Erikshjälpen I thought that it would be okay if one item came home with me. I've walked past this fun dress several times the past months but never tried it on, until this time and I loved the bright colour with the fun details.

Today I'm meeting Nina for lunch, partly to celebrate her birthday this week and partly as we won't see each other until I come home from Dublin. I think I'll wear this dress today, woop!