Vintagerunda i Limmared och Vietnamesiska vårrullar

I juli någon gång tog jag bilen till Ulricehamn och hämtade upp Ida och Andrea för en vintagerunda i Limmared. Vi var en ny konstellation personer att hänga, där Ida var vår gemensamma nämnare. Tycker att det är så roligt att umgås med personer en varit bekant med genom skolan men aldrig känt, speciellt när en beundrat dem på avstånd som med dessa brudar. 

När vi promenerat runt ett par timmar i små trånga butiker med dyra saker satte vi oss på Glashuset i Limmared (där Absolut Vodka-flaskorna tillverkas) och åt deras sommarbuffé.

Här är Andrea!

IMG_4912.jpg

Och Ida! Vi pratade om plugg och jobb och karriär och människor.

IMG_4919.jpg

När vi fyndat färdigt och kände oss mätta körde vi tillbaka till Ulricehamn och handlade middag till kvällens födelsedagsfir och umgänge. Födelsedagsbarnet Sandra anslöt sig när hon slutat jobba, hipp hipp hurra! Så himla snygg i sitt ljusa hår alltså.

IMG_4918.jpg

Andreas syster Hanna kom också, visst är de galet lika? Och hon är precis lika härlig som sin syster.

Därefter var det matdags! Vietnamesiska vårrullar med en helt ny ingrediens för mig: sjögräsnudlarna. De ser mjuka ut, som glasnudlar, men är KRISPIGA! Huvudet fattar ingenting när en biter. Det var skitgott! Sen pratade vi om värdsliga problem, vikten av feminism, om kapitalism och materialism och jag njöt av varenda sekund av att höra dessa kloka kvinnors åsikter och tankar.

English

In July, I picked up Ida and Andrea for a vintage stroll in Limmared. We ate at the Glass house where the make the Absolute Vodka bottles and talked. When we were done buying stuff we bought ingredients for Vietnamese springrolls and were joined by birthday girl Sandra and Andrea's sister Hanna. Eating, talking about wordly problems, feminisms importance, about capitalism and materialism - I enjoyed every second of these smart womens' thoughts and opinions.