Gravidfotografering med Krista & Victor

Krista är min kusin, det vet nog flera av er vid det här laget. Hon och hennes fästman Victor ska ha barn om bara några veckor och i onsdags var jag hemma hos dem vid deras hus och fotograferade. Min moster Lima ville ha ett par bilder med sin dotter också, det tyckte jag var fint. Vill också tacka min kompis Michael för att jag fick låna objektivet som dessa bilder är tagna med (minns dock inte namnet)!

English

Krista is my cousin, most of you probably know that by now. She and her fiancé are having a baby in just a few weeks, so Wednesday last week I was round theirs to photograph them. My aunty Lima also wanted a few pictures with her daughter, I thought that was beautiful. I also want to thank my friend Michael for lending me a lens that these pictures are taken with (I just can't remember the name of it)!