Bröllopshelg i England: inflyttningsfest hos Wes

Efter kvällspromenaden i området var vi helt slut och somnade på studs när huvudena landade på kuddarna. Programmerad efter vårens schema, vaknade kroppen av sig själv vid sex och ville ha dryck och käk. Älskar att smyga upp först, speciellt när solen skiner utanför och allt är tyst. Med en kopp te i hand väntade jag in de andra tidiga uppstigarna i huset. Vi åt frukost och stack sen iväg på shoppingdag i Birmingham, jag Daniel och Chey. Lämnade ett avtryck på mosters bord; hon vill fylla det med släkt och vänners namn och hälsningar.

After our evening walk in the neighborhood, we were so tired and fell asleep straight away when our heads hits our pillows. Used to the spring's schedule, my body woke me at 6AM and wanted a drink and food. I love sneaking up first, especially when the sun is shining outside and everything is quiet. With a cuppa in my hand, I waited on the other early risers of the house. After breakfast, Chey, Daniel and I went to Birmingham shopping. Before we left, I wrote a message on my aunt's table; she wants to fill it with the names and greetings from family and friends.

När eftermiddagen var ett faktum hade vi bytt om och mötte upp mer familj vid stoppljusen vid Cromwell Road och promenerade mot Wes lägenhet; han är vår mammas/mostrars/morbröders kusin styrde upp en lugn inflyttningsfest när vi för en gångs skull var i princip hela familjen i samma stad. 

When the afternoon arrived, we changed and met more family by the red lights by Cromwell Road and walked towards Wes's flat; he's our mum's/aunt's/uncle's cousin and was hosting a quiet house warming party. Making the most of the whole fam being in town.

Daniel och jag pratade om vår egen inbjudningslista till vårt framtida bröllop, hur det kommer vara omöjligt att hålla det litet om vi inte rymmer (vilket jag inte vill) med tanke på att: mamma hade sju syskon från början, alla med respektive och barn med sina respektive och deras barn. 

Daniel and I were talking about our own guest list for our future wedding, how it will be impossible to keep it small if we don't run away (which I don't want), knowing that: mum had seven siblings from the beginning, everyone with partners and kids and their partners and their kids.

Efter ett gäng timmar, jamaicansk mat från vårt favoritställe och x antal drinkar i den varma (och snygga) lägenheten senare, bestämde vi för att svänga förbi the Merchant's, en av de populära pubarna i stan. Vi hade sån extrem flax med vädret, 20°C+ grader om kvällarna <3

A couple of hours, Jamaican food from our favourite place and x amount of drinks in the hot (but gorgeous) flat later, we decided to swing by the Merchant's on the way home. It's one of the town's popular pubs. We had such luck with the weather as you can see, 20°C+ degrees in the evenings <3

Till slut gick vi hem, förbi lummiga och mysiga trädgårdar och annan grönska, peppade för morgondagens bröllop. 

In the end we walked home, past gardens and other greenery, excited about the next day's wedding.