Om juli, veckans planer och kantareller

Juli för mig är månaden där det känns som jag inte hunnit med någonting, men i år är det annorlunda. Jag har kramat ut så mycket tid med vänner, lagat ny mat, gjort saker som känts bra för stunden (som att Netflixa i timmar) och fått en spontan helt ledig vecka med Daniel.

Igår var en sådan perfekt dag där vi bjöd hem Daniels bror och hans fru på fika hos oss men omvandlade den till kantarellplockning och fika i skogen istället. Vi gick i timtal och spejade efter höstguld i den gröna, tysta skogen och fann också vår skatt. När jag satt i timmar och borstade av en plåt med de väldoftande svamparna igår kväll, lyssnande jag på ljudbok och drack en kopp te. Tänkte då att jag inte kunde bli gladare än i den stunden.

Bloggen är vad den är och det är så skönt att skita i något som inte känns roligt och bara plocka upp det när jag har något att säga. Den här veckan är fylld till bredden med roligheter; nu ska jag till Ulricehamn för att plocka svamp med moster och syster, ikväll ska Daniel färga mitt hår, imorgon kväll ska jag till Jenny, på onsdag ska jag och Daniel grilla hos Krista, på torsdag är det lite oklart, medan fredag och lördag innebär Uport-festivalen med tjejerna!

Hoppas ni mår bra och maxar sommaren <3

English

How July has been different this year, where I usually feel I haven't accomplished anything whilst I feel like I've done more than ever this year.