Maffian hos Sofie

Innan högsommartiden drog igång bjöd Sofie in till vin och häng hemma hos sig. 

Älskar hennes och Karls lägenhet och stil så mycket!

Anna var där!

Och Nina var där!

Och Nana och Malin förstås!

Barret, Mille och Sofie fastnade inte på bild men det gjorde lite bubbel.

Vi åt en så himla god sallad med vattenmelon, spenat, tomater, vårlök, gurka och fetaost. Det fanns kyckling, halloumi, bulgur och couscous att ha till också. Om nom!

Efterrätten med småglassar, noblesse, jordgubbar och chokladpraliner jag inte minns namnet på var väldigt fotovänlig. När vi satt oss ner igen pratade vi om så jävla mycket roliga grejer. Skrattade sönder åt så många saker. Ser så mycket fram emot att vi ska hänga på Uport Festivalen!!!

English

Before the summer high season started, us girls were all invited to Sofie's place for food and wine. I love hanging out with these gals, we laugh and talk non-stop for hours and hours. I can't wait to go to the Uport Festival with them!