Vin, käk, vänner, sleepover och pannkaksfrukost i Alingsås idyll

Förra lördagen kysste jag Daniel hejdå för veckan, kämpade med bluetoothen i bilen (snarare min mobil som krånglar) för att kunna lyssna på Harry Potter längs de slingrande vägarna till Alingsås. Hämtade upp Jenny på stationen och brummade sedan tio minuter bort till Anette som bor i denna idyll. Vi var helt tagna av hur vackert det var och väldigt sorgsna för Anette och hennes familjs skull eftersom det ska byggas motorväg över denna plats och de måste flytta ut. Det borde vara olagligt att riva ner så vackra platser som denna.

Vi drack bubbel på altanen och sen fyllde vi dumplings med röror Anette styrt upp och åt med nudlar och krispig sallad. Kan inte ens börja förklara hur gott det var; vill äta det hela tiden! Vi pratade in i natten och gick upp nästa dag för att äta pannkakor och dricka kaffe. Det var himla fint att få chansen att umgås såhär utanför skolan och jag är så väldigt glad att jag lärt känna dem.

English

Last Saturday I kissed Daniel goodbye for the week, struggled with the bluetooth in the car so I could listen to Harry Potter all the way to Alingsås. I picked Jenny up at the station and then spent the day and night and the next morning at Anette's lovely house. It's such a shame that they have to move out as they are building a motorway over this beautiful place. It ought to be a crime to pull down places like this!

We drank prosecco outside and then made dumplings that Anette had put together, ate them with noodles and crispy salad. I can't even start to describe how good it was, I want to eat it all the time! We talked into the night and then ate pancakes for breakfast. It was so good to spend time with these girls outside of uni, and I'm so very happy I've got to know them.